Werkgroep Dorpshuis

Na de sluiting en verkoop van het dorpshuis de Paol aan de Bocholterweg, is het dorp zonder een dorpshuis. Verenigingen worden hierdoor in hun functioneren belemmerd. Denk maar eens aan een Harmonie en de Carnavalsvereniging. Dit is een doorn in het oog van de dorpsraad. Dit is de doodsteek voor het dorp. Daarom wil de dorpsraad zich sterk maken voor een dorpshuis in Altweerterheide.

De dorpsraad is gestart met een werkgroep dorpshuis voor Altweerterheide.

Het is de bedoeling dat van diverse verenigingen er iemand in deze werkgroep plaatsneemt om zo de werkgroep breed gedragen te krijgen. Tot op dit moment hebben in ieder geval Ron Peeters en Koos Daniels zitting in de werkgroep. De deelname van de Harmonie, de carnavalsvereniging, buurt Karelke en de ouderenvereniging is toegezegd.

Draag jij het dorp een warm hart toe en wil je je sterk maken voor een dorpshuis in Altweerterheide,  geef je dan op. Dit kan door een berichtje te sturen naar dorpsraad@altweerterheide.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact opnemen met de werkgroep

Gebruik onderstaand formulier om contact op te nemen met de werkgroep. Wij zorgen ervoor dat het bericht bij de juiste contactpersoon terecht komt.

Deze werkgroep delen?