Nieuwe Prins 2024 CV de Heiknuiters bekend

  • published on: januari 15, 2024

Op zaterdag 13 januari 2024 werd na de Gala bonte avond van CV de Heiknuiters die voor een bomvolle zaal werd gespeeld, de nieuwe prins van CV de Heiknuiters bekend gemaakt.

Rik Verhagen werd na een ” uitzending” van the Masked Singer/dancer, uitgeroepen als nieuwe heerser over het Heiknuiterrijk. Rik wordt bijgestaan door zijn vriendin Fleur Janssen.

Tijdens een slotconcert van Rowwen Hèze sprong de vonk over en nu mogen ze samen als prinsenpaar de vastelaovendj in Altweerterheide voor gaan.

Prins Rik I is werkzaam in zijn eigen onderneming Verhagen Kozijnen. Prinses Fleur studeert Social Work en loopt stage bij Reclassering Nederland in Eindhoven als toezichthouder. Rik is geboren en getogen in Altweerterheide, en zoals hij zelf zegt: ‘Geboren, getogen en gaon heej noeëts mieër weg’. Prinses Fleur komt uit Nederweert en woont nu op Schoor. Ze zijn van plan om zich in Altweerterheide te gaan vestigen.

Prins Rik I is geen onbekende in Altweerterheide. Hij zet zich al jaren in voor KVW Altweerterheide en helpt ieder jaar bij de organisatie van de Avond4Daagse in Altweerterheide.

Prins Rik I en prinses Fleur hebben samen gekozen voor de orde van ’T gekke tupke. Gekke staat voor V.V. Gekkewêrk – de vereniging waar we lid van zijn –  Tupke staat voor V.V. de Tupkes waar Prins Rik I voorheen meebouwde aan de wagens en nu nog met regelmaat te vinden is. Onder het devies “Deês daag zétte vae ’t kezien aane kânt en gaon vae fieëste in ’t Heiknuiterlând!” zullen ze de vastelaovendj in Altweerterheide voorgaan.

  • Aantal keer bekeken: 110 keer

Dit bericht delen?

Misschien zijn deze berichten ook interessant...

  • Activiteiten ouderen vereniging Altweerterheide in 2024

  • Jeugdprinses 2024 CV de Heiknuiters bekend.