Workshop sambaband As Arraias.

  • published on: februari 20, 2024

In Weert is al jaren een samba percussie groep actief met de naam As Arraias. Een groep mensen die met veel plezier Zuid-Amerikaanse muziek maakt op verschillende instrumenten met Portugese namen zoals een Surdo, een Repinique of een Caixa .

Het niveau is voor de groep samba enthousiastelingen uit Weert en omstreken heel aardig maar het Zuid-Amerikaanse niveau is echt van een andere orde. In Colombia groeien ze waarschijnlijk op met de samba zoals de Weertenaar dat doen met de vastelaovend.

Homero Cortès komt naar Europa.

Bandleider Danny Ackermans hoorde dat een echte grote artiest uit Colombia, Homero Cortes,naar Europa komt en workshops gaat geven. Homero is de oprichter en bandleider van Aainjaa, een sambaband van wereldfaam, ze spelen echt overal. Helaas in Nederland niet erg bekend maar wij zijn fan.

Het was even wat geregel maar de samba band heeft het nu voor elkaar dat Homero naar Weert komt om een 4 uur durende workshop te geven. Wij als band kijken hier heel erg naar uit. Ben je zelf ook muzikaal  dan ben je ook welkom om mee te doen. De workshop wordt gehouden om het niveau van alle deelnemers echt op een hoger peil te brengen!

Workshop, wanneer en waar?

De workshop is op zaterdag 23 maart van 13.00 tot 17.00 uur in de zaal van café-zaal de Hook, Biest 112 in Weert. Een energieke 4 uur durende workshop om veel nieuws te leren en vooral om plezier te maken.

Ben je enthousiast geworden, meld je gerust aan, want er is nog plek.Je mag uiteraard je eigen samba instrument meenemen. Heb je er zelf geen, dan zorgt As Arraias voor voldoende instrumenten..

Schrijf je dan snel in want er is plek voor maximaal 40 personen, aanmelden via de e-mail (info@asarraias.nl)  is verplicht .De kosten voor de workshop zijn  5,- Euro per persoon. Aanmelden kan tot donderdag 21 maart 2024

Als je ook enthousiast bent geworden en zin hebt om meer te leren en vaker te slaan meld je dan op www.asarraias.nl/contact , er is altijd  ruimte voor meer As Arraias leden. Geen verplichtingen want de eerste 3 maanden kun  je komen  kijken en uitproberen.

Ook als je niet aanwezig kunt zijn bij de workshop op zaterdag, ben je altijd welkom om eens te komen kijken op een repetitieavond. Wij repeteren elke dinsdag vanaf 20.00 in de zaal van café-zaal De Hook. Wellicht wordt ook jij aangestoken door het samba  virus

Tot snel

  • Aantal keer bekeken: 94 keer

Dit bericht delen?

Misschien zijn deze berichten ook interessant...