Versier een Weerter vlaaitje-wedstrijd

  • published on: april 9, 2024

Vind je het leuk om taartjes te versieren? Ga de uitdaging aan om het beroemde Weerter vlaaitje (eenpersoons) op te pimpen tot iets nieuws. Doe mee met de wedstrijd Versier een Weerter vlaaitje van WeertEnergie. Maak kans op twee staanplaatsen voor Antje de Musical op zondag 19 mei.

Trotse hoofdsponsor

WeertEnergie is de trotse hoofdsponsor van Antje de Musical op zondag 19 mei. In de voetsporen van Antje van de Statie, de hardwerkende, goedlachse en vooruitstrevende Weertse dame, organiseert WeertEnergie deze wedstrijd. Net als Antje zet WeertEnergie Weert op de kaart, maar dan met 100 procent lokaal opgewekte groene stroom voor iedereen.

Versier een Weerter vlaaitje

Ben je boven de 14 jaar en vind je het leuk om het Weerter vlaaitje te versieren? Doe mee en maak kans op twee staanplaatsen voor Antje de Musical op zondag 19 mei. In totaal gaat het om vijf keer twee staanplaatsen. Doe een schort voor en ga aan de slag met chocolade, botercrème, glazuur, sprinkles, toefjes slagroom, marsepein en fondant.

Makkelijk

Meld je voor 7 april aan op www.weertenergie.nl en je ontvangt een bon. Met deze bon kun je uitsluitend op donderdag 11 april één gratis Weerter vlaaitje ophalen bij Albert Heijn Heerschap Muntpassage. Even melden bij de servicebalie. Wees er snel bij, want op=op. Er zijn 100 Weerter vlaaitjes beschikbaar. Deze Weerter vlaaitjes worden gesponsord door WeertEnergie en Bakkerij Heerschap. Je mag natuurlijk ook zelf een Weerter vlaaitje bakken, maar het draait uiteindelijk om het versieren van het vlaaitje. Zo verrassend, creatief en smakelijk mogelijk.

Inleveren en prijsuitreiking

Tijdens de preview Antje de Musical op zaterdag 13 april kun je jouw creatie inleveren tussen 11.00 en 12.30 uur bij de kraam voor de trappen van Museum W op de Markt in Weert. Om 14.30 uur is de prijsuitreiking. Uit alle inzendingen kiest de jury de vijf winnaars. De jury bestaat uit Theo Jongeling, voorzitter van WeertEnergie, de Antje-zangeres Linda Smeets en een deskundige van Bakkerij Heerschap. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Tover jij het Weerter vlaaitje om tot een nieuwe, verrassende, creatieve, originele en smakelijke creatie? Meer informatie vind je op www.weertenergie.nl.

WeertEnergie

De energiecoöperatie WeertEnergie is een burgerinitiatief zonder winstoogmerk. Wij zien het als onze plicht om de aarde goed achter te laten voor onze (klein)kinderen én realiseren ons dat duurzaamheid een basisbehoefte is. WeertEnergie wekt lokaal duurzame energie op. Dat is vertrouwd en in de buurt.

  • Aantal keer bekeken: 28 keer

Dit bericht delen?

Misschien zijn deze berichten ook interessant...

  • Praatje Subsidies voor energie besparen

  • Regenachtige dodenherdenking 2024