Samen met de Theater Kist en leuke spellen het schooljaar goed afsluiten.

  • published on: juni 17, 2024

Het schooljaar zit er bijna op en daarom organiseert Punt Welzijn een leuk interactief eindfeest voor alle ouders en kinderen uit de basisschoolleeftijd, en voor de vrijwilligers en netwerkpartners die een bijdrage hebben geleverd aan projecten van de dienst Opgroeien van Punt Welzijn. Dit eindfeest vindt plaats op vrijdag 21 juni van 15:00 tot 17:00 uur bij het Keenter Hart.

Eindfeest

Tijdens  het eindfeest wordt er een voorstelling  gegeven door de Theater Kist. In de magische voorstelling “August en de Bijzondere Sterrenkijker” is August met zijn oudoom tovenaar Februus op reis geweest. Ze hebben kamp opgezet op een bijzondere plek om daar de nachtelijke sterrenhemel te bestuderen. Wat heb je daarvoor nodig? Jazeker: een Sterrenkijker. Maar wat August niet weet, is dat deze een bijzondere wending in het avontuur gaat geven. Muziek, zang, dans, poppenspel en veel magie laten deze voorstelling sprankelen als sterren. Na de voorstelling is er tijd  voor leuke spellen, zoals een bibberspel, stok vangen, eendjes hengelen, een grote jenga en meer.

Bij het eindfeest zijn alle ouders, kinderen, vrijwilligers en netwerkpartners die betrokken zijn geweest bij projecten van Opgroeien van Punt Welzijn welkom. Mede door jullie inzet was het een geslaagd schooljaar en dat mag dan ook gevierd worden.

 

Programma

15:00 uur              inloop

15:15 uur              welkomstwoord

15:30 uur              de Theater Kist

16:15 uur              diverse spellen

17:00 uur              afsluiting

Niet vergeten

Graag willen we je vragen om zelf een kussentje en/of dekentje mee te nemen. Zo kunnen we met lekker weer buiten zitten.

Locatie

De locatie voor dit feest is het Keenter Hart, Sint Jozefskerkplein 3 in Weert. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Heb je vragen over het eindfeest, stuur dan een mail naar Punt Welzijn via  opgroeien@puntwelzijn.nl

  • Aantal keer bekeken: 403 keer

Dit bericht delen?

Misschien zijn deze berichten ook interessant...

  • Avond4Daagse Altweerterheide 2024

  • Planning inloopspreekuren gemeente Weert in Stramproy