OPEN HUIS BIJ VERNIEUWD TOON HERMANS HUIS WEERT

  • published on: januari 27, 2024

Zondag 4 februari is het Wereldkankerdag. Het Toon Hermans Huis Weert nodigt je uit. Je bent van harte welkom tussen 10.30 en 15.30 uur aan de Graaf Jacobstraat 1. De gastvrouwen en heren staan klaar om je alles te vertellen over het Huis en de activiteiten die er georganiseerd worden.

 Het Toon Hermans Huis Weert e.o.-  aangesloten bij Instellingen Psycho Sociale Oncologie (IPSO) – is er voor mensen met kanker, maar ook voor hun naasten en nabestaanden. Zij kunnen hier terecht voor contact met lotgenoten, een luisterend oor en activiteiten zoals yoga, wellness, kook- en creatieve workshops, wandelen en nog veel meer.

Positieve Gezondheid

“Onze activiteiten zijn gebaseerd op het gedachtegoed van Positieve Gezondheid. Dat het bijdraagt blijkt uit recent onderzoek. Gasten ervaren een aantoonbare verbetering in hun mentaal welbevinden en kwaliteit van leven. Na de verbouwing zijn we nog beter in staat om onze gasten laagdrempelig te ontvangen”, aldus coördinator Bertien Nijnens

Onthulling Levenslessen

Vanwege Wereldkankerdag hebben alle centra voor leven met en na kanker (IPSO-centra) een mooi verbindend element gezocht. Op deze dag zal bij ieder centrum een levensles worden onthuld, dus ook in Weert. Al deze onthulde levenslessen worden uiteindelijk gebundeld tot een boekje dat een hommage wordt aan de veerkracht van mensen die geraakt zijn door kanker.

  • Aantal keer bekeken: 84 keer

Dit bericht delen?

Misschien zijn deze berichten ook interessant...

  • Kermis 2024 zit er weer op!

  • Samen met de Theater Kist en leuke spellen het schooljaar goed afsluiten.