Nieuwe website voor Dorpsraad Altweerterheide

  • published on: januari 18, 2024

Eindelijk is het zo ver. De dorpsraad Altweerterheide heeft een nieuwe website. Zoals jullie weten was de bestaande website verouderd en enige tijd niet meer bijgehouden. Dit was reden voor de nieuwe dorpsraad om de website volledig te vernieuwen. Samen met Dimelo Design is de dorpsraad begonnen met bouwen aan deze nieuwe website. Vanaf vandaag is deze dus in de lucht.

Een platform voor het hele dorp

De website toont niet alleen nieuwtjes en berichten van de dorpsraad, maar ook verenigingen kunnen zich op een pagina presenteren. De meeste verenigingen staan er al in maar als jullie merken dat jullie vereniging ontbreekt, en je wil je vereniging wel presenteren, stuur dan een bericht naar info@altweerterheide.nl zet er de tekst in die je wil presenteren en sluit een foto bij. Wij passen dan de rubriek verenigingen aan.

Met de dorpskalender ben je altijd op de hoogte!

Op de website staat ook een kalender. De dorpsraad wil graag dat deze kalender leidend gaat worden in het dorp. Als iedereen die iets gaat organiseren, dit in deze kalender zet, dan kan iedereen zien of de datum vrij is en komen er geen dubbel geplande evenementen. Meld jouw activiteiten nu aan!

Zelf nieuws delen met je dorpsgenoten

Heb je een blijde of trieste boodschap (huwelijk of overlijden bijvoorbeeld) dan kun je dit ook op de website bekend maken.

Kijk de website eens goed door. Je zult zien dat deze website heel veel mogelijkheden biedt. Maak er gebruik van! Op deze manier gaat de website leven.

Het onderhoud van deze website vergt enig werk. Daarom is de dorpsraad op zoek naar een fanatieke en kundige websitejournalist die ons kan helpen de website bij de tijd te houden. Ben jij die persoon? Dan zoeken we jou. Neem met ons contact op via dorpsraad@altweerterheide.nl . We nemen dan zsm contact op.

  • Aantal keer bekeken: 1.044 keer

Dit bericht delen?

Misschien zijn deze berichten ook interessant...

  • Avond4Daagse Altweerterheide 2024

  • Planning inloopspreekuren gemeente Weert in Stramproy