Kèrmis 2023 Danke danke danke..

  • published on: juni 28, 2023

Beste dorpsgenoten,

We mogen terugkijken op een geweldig kermisweekend. Het was een feest voor jong en oud! Als we kijken naar de opening op zaterdag, een rustige start en allemaal mooie tekeningen die werden ingeleverd door de kinderen van het IKC Altweerterheide. Wethouder Martijn van de Heuvel heeft de drie prijswinnaars geselecteerd. De gelukkigen waren Rosie Verheijen, Sjoerd Koller en Bo Seghers. De prijswinnaars zijn verwend met snoep uit de snoepkraam! Alle andere kinderen die een kleurplaat hadden ingeleverd kregen een ritje in een attractie naar keuze.

Tegen het einde van de middag was er voor de kids een Silent Disco! Bijna alle kindjes liepen met een hoofdtelefoon op over de kermis te dansen.

In de avond was er het optreden van de band Louime. Dit was een goed bezochte en zeer gezellige avond. Dit kwam ook doordat de weergoden ons zeer gunstig waren gestemd en het heerlijk toeven was tot in de late uurtjes.

Op zondag zijn we gestart met de brunch. Wat zijn wij er trots op dat er zoveel dorpsgenoten zich hiervoor hebben aangemeld. Met bijna 140 mensen hebben we samen gegeten. Een gezellig samenzijn waarbij er ook veel mensen zijn blijven hangen tot laat in de middag.

Na de brunch komen de voetjes van de vloer op het Bal Champêtre. Onder de fijne klanken van onze artiesten werd en gezwierd en gezwaaid op de dansvloer. Mark en Wilhelmien zetten de stemming er helemaal in waarbij zelf de polonaise werd gestart.

Al bij al een heel fijn kermisweekend met voor ons als organisatie veel hoogtepunten. Waarbij we er toch maar een benoemen. En dat zijn onze vrijwilligers! Chapeau voor al het werk wat jullie verzet hebben om dit evenement samen met ons mogelijk te maken. Zonder jullie was dit nooit zo’n  groot succes geweest.

Danke, Danke, Danke!

Met vriendelijke groet,

Willie Smeets & Ron Peeters van de

Dorpsraad Altweerterheide

 

  • Aantal keer bekeken: 27 keer

Dit bericht delen?

Misschien zijn deze berichten ook interessant...

  • Kermis 2024 zit er weer op!

  • Samen met de Theater Kist en leuke spellen het schooljaar goed afsluiten.