Gezonde leefstijl Punt Welzijn

 • published on: december 4, 2023

Laat je sport en beweegaanbod stralen in het Sjors Sportief boekje!Geweldig nieuws! Weert in Beweging en Sjors Sportief bundelen hun krachten om kinderen op een spetterende manier kennis te laten maken met sport en beweging. Dit grensverleggende project start eind januari en biedt basisschoolleerlingen de kans om op een laagdrempelige manier diverse sporten te ontdekken. Dankzij de financiële steun van Sportakkoord Weert wordt dit mogelijk gemaakt!
In het Sjors Sportief boekje, dat wordt verspreid onder basisschoolleerlingen, schittert jouw sportaanbod. Sportverenigingen/sportaanbieder, laat je energie zien en meld jullie geweldige proeflessen en activiteiten aan op www.weertinbeweging.nl. Laten we samen deze kans aangrijpen en Weert omtoveren tot een bruisende en sportieve plek!Doe mee en maak jouw sportaanbod zichtbaar voor alle inwoners van Weert! Volg deze stappen:

 1. Ga naar www.weertinbeweging.nl
 2. Klik op ‘Aanmelden als beweegaanbieder’
 3. Selecteer Gemeente Weert, voer je organisatienaam in en vink ‘Sport & Bewegen’ aan
 4. Vul de gevraagde gegevens in
 5. Voeg de locatiegegevens toe
 6. Voer contactgegevens in (voeg later meer contactpersonen toe) Ontdek de site en voeg je activiteiten toe
 7. Bij vragen, mail naar Tom Theeuwen via aanbod@weertinbeweging.nl

Ben jij een vereniging/sportaanbieder of betrokken bij een vereniging die dit zeker moet weten? Geef het alsjeblieft door. Word deel van het Sjors Sportief boekje en draag bij aan een actief en sportief Weert!

Meer informatie vind je in deze folder

Deadline: 14 december. Laten we samen schitteren in het boekje en Weert laten bruisen van beweging!Voor vragen, ideeën of gewoon een enthousiaste babbel, neem contact op met Tom Theeuwen via aanbod@weertinbeweging.nl of 06-30724064. Laten we samen streven naar een actief en sportief Weert!
Met vriendelijke groet,

Team Gezonde Leefstijl Bezoekadres
Beekstraat 54, 6001 GJ Weert

Postadres
Postbus 112, 6000 AC Weert

E info@puntwelzijn.nl
T (0495) 69 7900
I www.puntwelzijn.nl
 Op elk punt in je leven…

Op welk punt jij je op dit moment ook bevindt,er is altijd één plek waar je terecht kunt om jezelf of anderen verder te brengen.

puntwelzijn.nl 

 • Aantal keer bekeken: 65 keer

Dit bericht delen?

Misschien zijn deze berichten ook interessant...

 • Praatje Subsidies voor energie besparen

 • Regenachtige dodenherdenking 2024