Energiefixers bereikbaar in Weert

  • published on: april 9, 2024

Wat zijn energiefixer

Warm Wonen in Weert heeft voor de gemeente Weert energiefixers in het leven geroepen.  Wellicht heeft u ons al is gezien of over ons gehoord! We helpen mensen met het verduurzamen van hun woning en vervangen o.a. lampen, plaatsen tochtstrips, waterbesparende douchekoppen en radiatorfolie, indien gewenst kunnen er ook ventilatoren bij de radiatoren geplaatst worden zodat de warmte efficiënter in huis wordt verspreidt. Deze actie is geheel gratis en de besparing kan op jaarbasis flink oplopen!

De actie is gestart in de wijken Boshoven, Fatima, Biest en Groenewoud, maar vanaf heden kan elke inwoner uit de gemeente Weert zich aanmelden. Op weert.nl/energiefixer vindt u de criteria voor deelname

Witgoed actie

Naast deze maatregelen volgt er ook nog een witgoedactie, hierbij kan een inwoner gratis of met een heel kleine eigen bijdrage een oude koelkast of diepvries op laten halen en een nieuwe krijgen, hiervoor worden 500 tegoedbonnen van 500 euro per stuk uitgegeven, de exacte criteria hiervoor volgen nog, maar u dient in ieder geval een afspraak met een energiefixer te maken, dit kan vanaf heden al!

 

Bereikbaarheid

De energiefibers zijn te bereiken via de onderstaande link weert.nl/energiefixer

 

 

  • Aantal keer bekeken: 42 keer

Dit bericht delen?

Misschien zijn deze berichten ook interessant...

  • Praatje Subsidies voor energie besparen

  • Regenachtige dodenherdenking 2024