Een financiële bijdrage nodig voor jouw vereniging of stichting?

  • published on: januari 2, 2024

De dorpsraad ondersteunt graag verenigingen of stichtingen die een bijzonder evenement willen houden maar waar de financiën niet toereikend voor zijn.De dorpsraad kan dit doen omdat de gemeente Weert een jaarlijks subsidie bedrag verdeelt onder de dorps en wijkraden van Weert. Het bedrag wordt bepaald aan de hand van het aantal inwoners in de wijk of dorp.

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen?

De gemeente laat verder aan de raden over hoe zij deze willen verdelen. De dorpsraad Altweerterheide heeft als voorwaarden gesteld dat stichtingen of verenigingen die een bijzonder evenement willen houden en mogelijk te weinig geld hiervoor hebben, een aanspraak kunnen maken op deze subsidie. Na overleg in het bestuur wordt dan maximaal 500 euro toegekend. Dit alles zolang er geld in het subsidiepotje zit natuurlijk.

Hoe kan ik mijn vereniging hiervoor aanmelden?

Wilt u de Dorpsraad verzoeken voor een financiële bijdrage? Het is heel eenvoudig. U vult het aanvraagformulier bijdrage volledig en naar waarheid in. Deze stuurt u vervolgens naar dorpsraad@altweerterheide.nl en bestuur@altweerterheide.nl. U ontvangt z.s.m. bericht namens het bestuur van de Dorpsraad.

Klik om toegang te krijgen tot Aanvraagformulier-bijdrage.pdf

Wij hopen hiermee de verenigingen en stichtingen in Altweerterheide te kunnen ondersteunen.

  • Aantal keer bekeken: 86 keer

Dit bericht delen?

Misschien zijn deze berichten ook interessant...

  • Kermis 2024 zit er weer op!

  • Samen met de Theater Kist en leuke spellen het schooljaar goed afsluiten.