Bijeenkomsten ‘Borstkanker en wat nu’?

  • published on: januari 16, 2024

Na de diagnose en behandeling van borstkanker blijven veel vrouwen met emoties en vragen zitten. Vragen op velerlei gebied. Het Toon Hermans Huis Weert en het SJG Weert hebben gemerkt dat er samen over praten veel steun kan bieden. Daarom heeft het huis aan ervaringsdeskundigen Loes Heijltjes en Miranda Vaes gevraagd maandelijks een bijeenkomst te organiseren, een borstkankercontactgroep. De eerste bijeenkomst is op woensdag 31 januari van 10.00 tot 11.30 uur. Daarna iedere laatste woensdag van de maand.

Je eigen verhaal kwijt kunnen

Loes Heijltjes en Miranda Vaes zijn niet alleen zelf bekend met borstkanker en de fysieke, sociale en mentale gevolgen daarvan, maar zijn ook ervaren (groeps)begeleiders en coaches. 

Voor een buitenstaander is het bijna niet in te voelen wat er allemaal gebeurt na een diagnose, tijdens en na de behandeling van borstkanker. Samen kunnen delen en ook lachen geeft ruimte.

De deelnemers bepalen zelf wat ze willen delen en waar ze behoefte aan hebben.  Bewustwording, erkennen en herkennen zijn sleutelwoorden. Het Toon Hermans Huis Weert hoopt dat veel vrouwen hun ervaringen met anderen willen delen en zo elkaar kunnen ondersteunen in een zeer pittige fase die je leven, naast negatief ook positief, verandert.

Aanmelden

De bijeenkomsten zijn iedere laatste woensdag van de maand van 10.00 tot 11.30 uur in het Toon Hermans Huis Weert, te beginnen op 31 januari.  Aanmelden is noodzakelijk en kan telefonisch: 0495-541444, of via mail: administratie@toonhermanshuisweert.nl

  • Aantal keer bekeken: 77 keer

Dit bericht delen?

Misschien zijn deze berichten ook interessant...

  • Avond4Daagse Altweerterheide 2024

  • Planning inloopspreekuren gemeente Weert in Stramproy