Bijeenkomst keuzebepaling MFA Altweerterheide

  • published on: juni 20, 2024

Sedert de verkoop en sluiting van dorpshuis de Paol is in Altweerterheide geen locatie meer aanwezig waar mensen uit het dorp bij elkaar kunnen komen, de vastelaovendj gevierd kan worden of een mooi concert gegeven kan worden.. laat staan andere door mij nog niet genoemde activiteiten.

doodsteek voor een dorp

Het niet hebben van een dorpshuis is voor een dorp de doodsteek. De dorpsraad heeft het gebrek aan een dproshuis of multi functionele accommodatie zoals het zo mooi heet, snel opgepakt. Na dat er een enquette werd gehouden waarbij bleek dat het overgrote deel van het dorp een MFA noodzakelijk achtte, werd een commissie in het leven geroepen die moet gaan zorgen dat er in Altweerterheide een MFA komt.

Commissie MFA

De bemensing van de commissie is zo breed mogelijk genomen. Nagenoeg alle verenigingen en zeker de grootste verenigingen zijn vertegenwoordigd. Deze commissie ging voortvarend van start.

Keuzemoment bewoners 26 juni 2024 20.00 uur kindcentrum Altweerterheide

Door de commissie werden twee opties op hoofdlijnen uitgewerkt. Deze twee opties worden  in een bijeenkomst op 26 juni 2024 om 20.00 uur. De plannen zullen dan op 2 tafels worden gepresenteerd en worden toegelicht. Hierna is het moment daar dat de mensen hun keuze kunnen maken. Met de winnaar gaat de commissie verder.

Kom zoveel mogelijk

Samen moet het ons lukken iets moois voor ons dorp voor mekaar te krijgen, waarmee we allemaal blij kunnen zijn. Altweerterheide heeft getoond er goed in te zijn om de leefbaarheid te bevorderen op allerlei gebied.

Wij hopen op jullie komst! Laat zien dat de gemeenschap van Altweerterheide óók een geschikte accommodatie wil; waar we terecht kunnen, elkaar kunnen ontmoeten, en waar grotere evenementen kunnen plaatsvinden.

 

  • Aantal keer bekeken: 218 keer

Dit bericht delen?

Misschien zijn deze berichten ook interessant...

  • Avond4Daagse Altweerterheide 2024

  • Planning inloopspreekuren gemeente Weert in Stramproy